Стефан Данаилов разкри голямата си болка

Големият български актьор Стефан Данаилов разкри голямата си болка. Ламбо призна, че все още не може да приеме кончината на своята жена Мария. Тя си отиде от този свят преди пет години, но Стефан все още не може да приеме липсата ѝ.

Наскоро Ламбо признал пред свой близък приятел, че не спира да сънува съпругата си. Тя редовно го навестява в сънищата му нощем. Именно поради това актьорът имал усещането, че тя все още е наоколо. Именно това му помагало да се държи.

„Още сънувам Мария. Още мисля за нея. Нищо не съм променял у нас, защото бяхме щастливи. Тя ми даде всичко, от което има нужда един мъж. Държеше ме изправен и ме мотивираше. Беше скромна и не искаше много. Именно затова винаги се връщах при нея, дори след като съм се влюбвал и в други жени”, преди време призна Стефан Данаилов. Той винаги е казвал, че именно Мария е неговата най-голяма любов. Той категорично посочва, че не смята да се влюбва никога повече в живота си.

„Мария беше с мен винаги. Особено, когато бях болен и трябваше да се пазя от всяка зараза, защото без имунна система не може. Тогава стоях вкъщи с нея – дори и да не сме си говорили, поне знаех, че другарчето ми е с мен. Тя преживяваше моята болест и когато се обадиха от Париж, че изследванията ми са добри, тя покани гости и тогава рухна. До тогава се държеше, за да ми дава сили”, спомни си актьорът и при гостуването си в „Търси се” по bTV.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *