Рецептите на проф. Мермерски за сваляне на кръвно без лекарства

Професор Христо Мермерски е уважавано име сред българските лечители. Той е човек, който може да ви помогне да се справите с различни здравословни проблеми, при това – без да пиете лекарства.

Високото кръвно е един от съвременните бичове, които мъчат милиони хора по целия свят. Стресът и напрежението са сред най-големите врагове на хората, като те често се отразяват и на нашето кръвно налягане. А това е много опасно и може да доведе до сериозни последици за нас, ако не се справим с проблема.

При тежки хипертонии нямате друг избор, освен да приемате лекарствата, които са ви предписани.

Ако имате обаче по-лека форма на хипертония, това би могло да бъде овладяно и с народна медицина. Или ако не пълно излекуване, то поне да ви бъде помогнато.

Ето и две рецепти на известния лечител проф. Мермерски, които биха могли да ви свършат работа.

Лимоновият сок е нещо, което може да свърши чудеса за вашето здраве. Нужно е сутрин да изпивате по една чаша топла вода на гладно, към която да прибавите сок от половин лимон.

Проф. Мермерски пояснява, че лимонът стои в основата и на друг много добър метод.

А именно – пасирайте 4 лимона, заедно с техните кори. Добавете 400 грама изчистен и счукан чесън, както и около 300 грама натурален пчелен мед. Получената смес разбъркайте, докато се получи хомогенна смес. След това оставете в стъклен съд с капак. Оставете да престои около 25 дни на стайна температура. Когато това се случи, продуктът е готов за консумация.

Приемайте по една супена лъжица сутрин на гладен стомах. Към нея можете да добавите и 3-4 лъжици кисело мляко, стига да обичате. Може да се добави и една лъжица канела, както и една чаена лъжица прополис.

Разбира се, това е народна медицина. Винаги се консултирайте с вашия личен лекар, преди да правите нещо подобно. Не забравяйте, че лекарят е най-сигурният човек, който може да ви даде информация!

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *