Разтърсващо: И Деси Бакърджиева е била жертва на домашно насилие

Една от най-симпатичните български актриси, очарователната Деси Бакърджиева призна, че е била жертва на домашно насилие. Разтърсващата изповед тя направи пред камерата на Мон Дьо.

“Но най-важното е да преодолеем страха. Няма какво да го коментирам дали е станало с бащата на детето ми, или с някой друг. Важното е, че не се предадох, че не се поддадох на заплахите. Устоях на психическия тормоз, който е много по-страшен от физическия”, признава блондинката. 

“Моята точка на кипене не беше нито след първия шамар, нито след първата обида. Търпението понякога е доста дълъг период. Може би трябва да си тръгнеш след първата обида. Но трябваше да се запитам – аз ли съм този човек, който провокира в теб демона? Първият шамар беше от ревност. Приех го като нещо нормално. Повечето жени, които са жертви на домашно насилие, никой не знае, че те са жертва. Всичко остава зад заключената врата, зад спуснатото перде. А съседите чуват само виковете”, споделя Бакърджиева.

“Аз се страхувах да посегна, а можех да посегна. Знаеш ли колко е странно – удрят те, а теб не те боли. Мислех си, че го заслужавам! Това е най-страшното! Когато един човек е обсебен от теб, от желанието да притежава всяка част от теб… това е зловещо! Но за мен това вече е минало”, допълни още актрисата.

Тя заяви, че въпреки всичко е събрала сили да повярва отново на мъжете. “Защото за мен най-важното е, че хората са различни. Днес до известна степен съм сама”, признава актрисата. “А неофициално – ще запазя в тайна”, допълва още тя.

“Не съм спряла да мечтая – за още деца, да бъда отново булка. Не знам, мечтите се сбъдват. Всичко, което ми се е случило, ме е направило това, което съм. Човек трябва да се учи от грешките си. Всичко останало е суета”, заяви за финал Деси Бакърджиева.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *