Разделят ли се Кубрат и Андреа? Вижте какво написа певицата

Отново плъзнаха слухове, че шампионът по бокс Кубрат Пулев и поп-фолк певицата Андреа са пред раздяла. Такива спекулации често се появяват в последно време, особено в последните няколко месеца.

Този път тон на слуховете даде самата Андреа, която пусна мистериозен пост в социалната мрежа Инстаграм. Там блодинката публикува своя снимка, заснета в Малибу, Калифорния. По-интересното обаче е текстът, който в случая е на английски език. В него се говори за раздяла, което автоматично породи спекулации, че тя визира отношенията си с Кобрата.

“Защо си отиваш? За да можеш да се върнеш. Така можеш да видиш мястото, от което си дошъл с нови очи и допълнителни цветове. И хората те виждат по различен начин също. Връщането обратно на мястото, където си започнал, никога не е същото като тогава, когато си си тръгнал”, написа тя.

Разбира се, поне засега това не потвърждава нищо. Може и в случая да говорим за съвсем друго значение на написаното от Андреа. Поне на този етап от страна на двамата няма никакво официално становище, че може би са разделени.

Истината е, че Кубрат Пулев и Андреа са двойка от вече много години. Любовта им винаги е изглеждала много силна, като те никога не са показвали, че имат проблеми. Силно се надяваме, че и сега ситуацията е такава.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *