Първи снимки от сватбата на Сесил Каратанчева! Като истинска принцеса е нашата тенисистка!

Българската тенисистка Сесил Каратанчева показа първи снимки от своята сватба с дългогодишния ѝ приятел Георги Долмов.

Двамата влюбени се венчаха в курорта Пунта Кана в Доминиканската република, като определено мястото на тяхната сватба е повече от красиво, както личи от снимките.

От появилите се фотоси можем да видим, че Сесил е изглеждала наистина ослепително в бялата си рокля. Тя и Георги са се оженили на брега на океана, като вероятно никога няма да забравят, колко красиво е било около тях по време на сватбата им.

Празненството е било проведено в тесен семеен кръг. За добрата визия на Сесил се е погрижил дизайнерът Джъстин Александър, чиято работа е значително по-популярна в чужбина, отколкото в България.

Самата Сесил със сигурност не съжалява, че е избрала именно този български дизайнер за големия ден. Роклята ѝ е страхотна. Семейната дизайнерска фирма изработва тоалети от Висша класа на модата. Нейните произведения са в класически стил, изработват се само на ръка, а материалите са от естествен произход. Използват се коприна и много фина дантела.

Преди време Сесил Каратанчева бе считана за най-талантливата българска тенисистка. Кариерата ѝ обаче не се разви изцяло по план. За определен период от време тя се състезаваше за Казахстан, но сега отново играе с български флаг. В момента Сесил е номер 200 в световната ранглиста на WTA, като тя има спечелени над 1 милион долара от наградни фондове.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *