Първи голям скандал в Брадъра! Кулагин сипе змии и гущери, нарекоха го…

Скуката в Къщата на “ВИП брадър” явно няма да настъпи скоро. На втория ден от пребиваването си зад стените й съквартирантите вече са разделени на лагери, на симпатизанти и на нескрити антипатии. Топ коафьорът Валентин Кулагин за пореден път се озова в центъра на скандал. Този път спорът тръгна от привидно незначителен разговор – дали предишният победител във формата – Тото заслужава наградата си. Кулагин заяви, че не подкрепя избора му, съобщава ПИК.

Невинното му спречкване с Атанас Колев бързо набра инерция и ескалира към всички граждани в Норландия. „Това е „женско царство“, защото всички мъже са станали известни тук с жените си!“, заяви Кулагин.

“Не ми хъкай, не ми мъкай! Ти с какво си станал известен, че не си спомням? Известен си като бившия на Мария Илиева. И аз не съм станал известен с любовниците си”, нахока го коафьорът.

Не само мъжете обаче попаднаха под ударите саркастичния звезден гримьор. Диона също не беше пропусната. Тя обаче не се даде “без бой” и нападна Кулагин, че визията му съвсем не е… мъжествена.

“Аз не съм станал известен със скандала. Мъжествеността, любов, не се изразява в прическата и мускулите. Защо да нямам лак и грим? Това е метросексуалност. Дали съм гей? Не съм тук, за да давам отчет за сексуалната си ориентация. В 20-ти век да говорим за тези неща… Аз мога да кажа с днешна дата в България, че няма нито един мъж, който може да излезе и да каже, че е спал с мен”, заяви Кулагин.

Диона обаче продължи да го напада: “Ами така, както се държиш, приличаш на гей”.

Последва скандал между Кулагин и Нора Недкова, при който той я предупреди: “Няма да ме докосваш с мръсните си ръце! Разнасяш болести, непознати на науката”.

“Шоуто не е твое и плюс това си уволнен”, разкрещя му се Нора, изживявайки се като несменяем “президент” в Къщата. “То да беше гей като гей, да се разбера с него, а ти си прост пед*раст”, заяви гневната плеймейтка.

“Шебек, ти да не превъртя играта?! Какво ти стана? Какъв огладнял пигмей си!… На такива като теб им викаме SOS – “Селянката си остава селянка”, върна й го коафьорът.

Тази вечер са първите номинации в Къщата. Дали заради напрежението в Къщата Кулагин ще бъде първият номиниран или пък непопулярните решения на президентшата Нора няма да доведат до нейната номинация?

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *