Преслава разтопи феновете си с тази СНИМКА

Преслава

Поп-фолк звездата Преслава се радва на нов етап в своя живот. Гласовитата певица стана майка за първи път, като днес тя се радва на своята първородна дъщеричка Паола. Сега тя за първи път осъзнава кое е най-важното в живота, защото децата наистина променят начина, по който мислим и разсъждаваме.

Преслава избягва да пуска всеки ден снимки на малката Паола в мрежата. Тя е по-обрана в това отношение, но въпреки това, от време на време успява да ни зарадва с някоя друга снимка на малката принцеса.

Почти винаги Преси крие лицето на своето бебче, но от снимките все пак си личи, колко щастлива е тя в компанията на дъщеря си. Певицата успя да трогне феновете си с една от последните снимки на Паола в онлайн пространството.

На нея поп-фолк примата държи малката Паола в ръце, седнала по турски на удобния си диван. Малкото момиченце е облечено в стилна рокля и се радва на компанията на своята известна мама.

Преслава
Мама Преслава държи малката Паола в обятията си.

Все пак, разбираме защо Преслава е по-внимателна в това да показва Паола пред феновете си. За едно дете най-важното нещо е да расте спокойно. В случая на Паола, нейната майка е една от най-известните жени в страната. Напълно разбираемо е защо Преси предпочита на този етап да не дава излишна известност на своето отроче.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *