Последна информация около състоянието на Иван Ласкин

Популярният български актьор Иван Ласкин остава с опасност за живота. В момента той се намира във ВМА и е поставен в кома.

Последните информации сочат, че жена е изявила желание да се превърне в донор на актьора. Нейното име е Деси Стоева. ”

Моля за информация дали се търси трупен донор или може и част от черен дроб. Готова съм да даря, ако съм годна”, написа тя. Стоева заяви пред “Монитор”, че не желае публичност.

“Искам само да помогна на едни свестни хора, ако мога“, сподели жената.

В профила на съпругата на Ласкин – актрисата и тв водеща Александра Сърчаджиева, много фенове споделиха кръвните си групи и предлагат дарение. „Иван Ласкин е във ВМА, за него се грижат професионалисти, които полагат всички необходими грижи и адекватни действия за неговото възстановяване.

Искаме да помолим всички призиви за кръводаряване, медикаменти и дарения да се случат след официално поискано съдействие!

Молим за разбиране и съпричастност към семейството на Иван и нека Александра бъде тази, която потърси помощ и разговори!“, написа близка до семейството, след като стана ясно, че към момента няма нужда от кръводарители.

До подобно уточнение се стигна, след като на таблото със съобщения в Народния театър се появи обява със следния текст: „Колеги, състоянието на Иван Ласкин е много тежко, спешно се нуждае от преливане на кръв“.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *