Популярно лице на Нова напуска телевизията

Рокадите в Нова телевизия продължават. Поредният напускащ е политическият репортер Калина Влайкова. Самата тя обяви новината в своя личен Фейсбук профил.

Освен нея, телевизията напуска и колежката ѝ от “Здравей, България” Мария Милкова.

Ето какво написа Калина в своя профил в социалната мрежа:

„Със старата камера номер 7 някъде през 2014 година в Казанлък по време на снимките на темата за физика Тео. Поисках да сложа камерата, за да усетя колко тежи и да направя няколко кадъра. Един от моментите, които са се запечатали като кадър в главата ми. И точно с него искам да кажа ДОВИЖДАНЕ “Здравей България”. Довиждане NOVA.

След хиляди изминати километри, хиляди заснети часове, безсънни нощи из цяла България, стотици истории, срещи, разговори… е време за почивка. И нови пътища. Мога само да кажа, че годините в “Здравей България” са най-щастливите ми професионални години досега. Имах щастието да работя с хора, които уважавам и да се уча от тях. Мога само да им благодаря, че ми даваха възможност да правя това, което обичам и умея най-добре – да разказвам истории.

Винаги съм вярвала, че моята журналистика е да е до онези, чийто глас не се чува във врявата, да помогна и да променя. И съм особено доволна, че това се случваше. Не толкова често, колкото исках, но се случваше. Благодаря и на всички онези, с които изминахме тези хиляди километри, с които снимахме, полудявахме, ядосвахме се, смяхме се и обикновено са зад кадър.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *