Помните ли Искра Фидосова? Ето с какво се занимава в момента

Сигурно помните Искра Фидосова – бившият шеф на парламентарната група на ГЕРБ. Тя впечатляваше със своите физически размери, за които търпеше и немалко подигравки от опозицията. Но с какво се занимава тя сега?

Съгражданите на Фидосова от град Монтана разказват, че бившата депутатка има две кръчми в бедния северозападен град. Съвсем наскоро тя е отворила второто си заведение, радвайки се на добри печалби.

Донякъде странно, но тя движи бизнеса си от разстояние. Фидосова все още живее със семейството си от София, което обаче не ѝ пречи да движи делата си в Монтана. През лятото тя все пак е била в Монтана, за да направлява строежа на новата пицария. Заведението бързо се превърнало в едно от най-оборотните места в града. Кръчмата предлага и жива музика, а често звезди от България и Балканите гостуват там, за да пеят. В кръчмата на Фидосова вече са се изредили звезди като Весна Змиянац, Миле Китич и Неда Украден. Самата Искра често посещава техните концерти, радвайки се на музиката със своя съпруг Томислав Живкович.

Наскоро имаше слухове, че Фидосова и нейният съпруг са се разделили, но в това няма нищо вярно. Двамата продължават да са заедно и движат семейния бизнес.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *