Още едно топ лице на Нова телевизия напуска! Скоро няма да го виждаме на екран

Рокадите в Нова телевизия продължават с пълна сила. Говори се, че Лудия репортер Даниел Петканов е поредното топ лице на телевизията, което ще напусне съвсем скоро.

Разликата тук е, че Петканов няма да си тръгне сам от Нова телевизия, а най-вероятно ще бъде изритан от ръководството на компанията.

В-к “Галерия” съобщава, че ябълката на раздора са приходи от реклами, които Петканов, като лице на Нова телевизия, не е декларирал пред шефовете си. Според неговоя договор с “Нова броудкастинг груп”, Лудия репортер е длъжен да се отчита за всички приходи, които получава извън заплатата си.

Не е тайна, че Лудия репортер често припечелва добри пари, пускайки рекламни постове в социалните мрежи. Той обаче удобно “забравя” да декларира приходите си пред своя работодател, което му е спечелило врагове на високите етажи.

„Продуцентите няма да го търпят вечно. Досега може и да са си затваряли очите, но той и жена му Александра наистина взеха да прекаляват“, клатят глава в кулоарите на телевизията. И допълват, че вече се носи упорит слух за отстраняването му от медията.

Съпругата му Алекс Богданска също се „изучила“ на неговите номера и социалният й профил в мрежата прелива от рекламни постове. Макар че моделката не е на щат в телевизията, на нея също може да й се наложи да плаща солени неустойки заради участието си във „ВИП Брадър“. Красивата Алекс лесно ще закърпи положението с няколко добре платени фотосесии, но Дани рискува да остане на улицата за дълго време, клатят глава запознати.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *