Няма да повярвате какво направи Черната Златка! Новината ще ви шокира (СНИМКА)

Сещате ли се как Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, преди няколко години беше интимна с женен мъж, който заряза съпругата си заради нея и след това стана баща на детето й, което тя дори кръсти на него Миро? Няма как да сте забравили тази история, тъй като плеймейтката я разказваше в какви ли не предавания.

Изглежда обаче, че и на тази любовна история й дойде краят. от няколко месеца Злати не е с бащата на детето си и източници споделят, че даже не дава дума да се отвори за него. Изкусителна жена като нея обаче няма как да остане без мъжка компания и според слуховете, бургазлийката се е хванала със свой съгражданин.

Смята се, че това е бизнесменът Галин Гочев, който притежава няколко оборотни автомивки в крайморския град. Неотдавна самата Златка публикува интимна снимка в профила си в Инстаграм, на която е прегърнала мистериозен мъж. Дали това е въпросният Галин обаче, нямаме представа.

Интересно ни е само защо Златка Димитрова и Мирослав са се разделили, след като по всички медии обясняваха колко голяма е любовта им?

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *