Нещо отново се случва между Башар Рахал и Яна Маринова

Актьорите Башар Рахал и Яна Маринова май отново са заедно. Говори се, че двамата са подновили своя романс по време на снимките на новия български филм “Привличане”.

Преди време двамата имаха романс, който в крайна сметка приключи. Изглежда обаче, че Башар и Яна отново са се сближили по време на снимките на “Привличане”. За това свидетелстват техни близки и хора от екипа на продукцията.

„Личеше си, че помежду им има нещо повече. Сутрин се появяваха заедно, а живеят в различни части на София. Гледаха се доста палаво“, докладват пред „Телеграф“ хора от екипа на филма.

Многократно на Яна и Башар им се е наложило да търсят спонсори, които да финансират амбициозния им проект. Това доста ги сближило. Свидетели разказват, че актьорите ту се сдобрявали, ту се карали. Към края на снимките обаче скандалите изобилствали.

„На два пъти личните им отношения ставаха повод за спиране на филма, но на магия всичко се оправяше с намесата на режисьора Мартин Макариев“, споделят още хора от екипа.

Мълвата, че имат греховна връзка, не тревожи Яна и Башар. Наскоро публично коментираха, че двамата засега не планират потомство, защото нямали съгласие за пола на бебето им – единият искал момче, а другият – момиче.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *