Нещо наистина страшно се случва със Стефан Данаилов

Нещата с народния любимец Стефан Данаилов не вървят никак добре! “Ретро” съобщава, че именитият актьор страда от тежката болест на Паркинсон, поради което не излиза от дома си.

Вече близо месец Ламбо не е напускал своя дом. Той се заседява главно в своето легло или на меката мебел в хола си. През повечето време той не се чувства никак добре или жизнен, поради което му е трудно да изпълнява обичайните си за деня дейности. До голяма степен го напускат и силите. Припомняме, че наскоро президентът Румен Радев гостува в дома на Ламбо, защото Стефан нямаше сили да излезе от дома си и той самият да му гостува.

Паркинсонът на Данаилов тръгнал от обикновен тремор на ръцете, който прераснал в нещо далеч по-страшно. На актьора вече му е трудно дори да държи чаша с вода, съобщават от обкръжението му. Ръцете му постоянно треперят. Сега Мастера пие всеки ден хапчета, а за него продължава да се грижи домашна помощница.

Най-много Ламбо страдал, че бил забравен от повечето си приятели, а лекарите, с които по неволя се сблъскал, се превърнали в негови единствени другари. „Сега моите приятели са много по-различни. Повечето близки са ми докторите. Понеже един доктор винаги има отношение към изкуство, театър, кино – те са ми по-интересни. Не общувам много с моите колеги. Там имам някакви особени отношения. И много рядко се чувам с тях. А сега, в момента, в който се намирам, голяма част от тях смятат, че ще ме притеснят. А пък и не искам да ме съжаляват…“, откровеничи артистът.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *