Нели Рангелова втрещи феновете си с неграмотност

нели рангелова

Нели Рангелова е една от големите естрадни певици на България, но явно тя също има проблеми с грамотността.

Певицата публикува съобщение в социалната мрежа Фейсбук, което шашна феновете ѝ с видима неграмотност. Рангелова написа следното: “Тъй като много от Вас харесаха тази снимка, побликувам я и тук! Благодаря”

Нели явно не знае, че “публикувам” се пише с две “у”-та. Това е детинска грешка, тъй като думата е сравнително лесна и не би трябвало да я затрудни.

Някои фенове на певицата побързаха да я поправят, съветвайки я да внимава какво пише. Все пак тя е публична личност и идол за хиляди, поради което не може да си позволява подобни грешки.

нели рангелова
Детинската грешка на Нели Рангелова във Фейсбук

Разбира се, не бива да съдим естрадната звезда твърде строго. На всеки се случва да сбърка, а и може това да е неволна грешка вследствие на бързото писане. На всеки от нас се случва понякога.

Истината е, че Нели Рангелова е жена с много класа. Тя винаги е била сред най-красивите и стилни български звезди. Сигурни сме, че можем да ѝ простим тази малка грешка, нали?

Иначе снимката на Нели е интересна. На нея тя е цялата в розово – от главата до петите, приличайки на истинска принцеса.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *