Мая Манолова удари звучен шамар на БСП

Мая Манолова

Омбудсманът на България Мая Манолова удари звучен “шамар” на бившата си партия БСП. Тя заяви, че дори и да пожелае да се кандидатира за кмет на София, тя няма да приеме да бъде кандидатура на социалистите.

Според Манолова, която натрупа завиден рейтинг с работата си като омбудсман, в този случай партийна кандидатура е “неприемлива”.

Тя говори пред БНР и заяви, че не желае да бъде издигана от нито една партия, защото целта ѝ е “да работи за българските граждани”.

Попитана какво смята да прави, след като изтече мандатът ѝ като омбудсман, тя заяви, че ще продължи да работи за правата на хората.

Смята се, че някогашното острие на БСП би имала големи шансове да спечели битката за кмет, стига да се кандидатира. В последно време Манолова увеличи значително своя личен рейтинг, причина за което е отличната ѝ работа като омбудсман. Поради това не е никак случайно, че БСП биха пожелали да я привлекат като своя кандидатура в битката с ГЕРБ.

Колкото до ГЕРБ, там все още не се знае, дали настоящият кмет Йорданка Фандъкова ще се кандидатира за нов мандат. Фандъкова отнесе много критики заради неуспешните ремонти в столицата, което понижи значително рейтингът ѝ. Тя самата все още не дава отговор, дали смята да се кандидатира за още един мандат като кмет.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *