Любопитно: Как се държат различните зодии след изпитан оргазъм?

Сексът е здраве, сексът е живот. А най-хубавото е, когато сексът води до оргазъм и за двамата партньори. Тогава удоволствието е пълно. Както и задоволството за добре свършена работа и от двете страни.

Как обаче се държат различните зодии, след като са изпитали това толкова приятно и неповторимо чувство?

Със сигурност реакциите са различни, тъй като всички ние сме различни сами по себе си. А добре знаем, че всяка зодия си има своята особеност, която не може да скрие.

Нека видим:

Овен

Светкавично забравяте името на партньора си, защото просто няма причина да го помните.

Телец

Заспивате със скоростта на светлината.

Близнаци

Уж отивате да приготвите закуска, но така и не се връщате в леглото, тъй като сте се захласнали по любимо предаване по телевизията. Бързо се озовавате на дивана.

Тези три зодии никак не са добри в леглото!

Рак

Тук е моментът да се отдадете на блажени прегръдки през нощта. В главата си обаче вече водите спор колко деца да имате и как да ги кръстите.

Лъв

Използвате времето след секс, за да обмислите действията си по време на самия акт. За вас е важно да обмислите внимателно дали партньорът ви е останал доволен. За Лъва е важно това да се случи, тъй като егото му изисква постоянно подхранване.

Дева

Девите са перфекционисти, поради което искат и перфектен секс. Като истински прагматици, след полов акт те ще предадат на партньора си списък с нещата, които може да подобри по отношение на сексуалното си представяне.

Мъжете се произнесоха! Коя е кралицата на зодиите?

Везни

Везните винаги очакват комплименти след креватните си подвизи. Ако до такива не се стигне, неминуемо започват да разпиват партньора си – кое, как, защо и т.н.

Скорпион

Оставате с мълчаливо усещане за уязвимост и съжаление, че сте позволил/а на друг човек да се приближи толкова интимно и физически до вас.

Стрелец

Стрелецът има желанието да продължи да купонясва, поради което отива до кухнята и се връща в леглото с чипс и бира. Най-вероятно ще си пусне някой сериал за гледане.

Това са трите зодии, които винаги изневеряват!

Козирог

Учтиво каните партньора си за съвместен душ, тъй като хигиената е от сериозна важност. Нищо чудно обаче да го накарате да правите секс и там.

Водолей

Следващите няколко часа просто лежите на възглавницата и разговаряте с партньора си.

Риби

Плачете. От щастие или неудовлетворение. Зависи от случилото се по-рано.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *