Константин като Бинка Добрева – пя отлично, но остана втори (ВИДЕО)

Понякога се представяш страхотно, но съвсем малко те разделя от победата. Такъв бе случаят с Константин, който изпълни великолепно народна песен на Бинка Добрева, но остана на второ място в “Като две капки води”.

Коцето трябваше да изпълни песента “Даньова мама”. Той сам призна, че това е най-трудната му задача до този момент. Поп-фолк певецът бе изключително притеснен. Стана ясно, че той има проблем и със своя глас, като е претърпял операция. Което и правеше изпълнението му още по-сложно.

Коцето обаче стисна зъби и показа, че е боец. Той успя да впечатли всички с начина, по който изпълни “Даньова мама” – една наистина много сложна песен. Той спечели вота на журито и на своите колеги, но в крайна сметка остана втори след актьора Иван Юруков.

Макар и останал втори, Константин може да се гордее със своето изпълнение. Смятаме, че той изпълни голямата си цел, а именно – да се представи достойно. Пролича си също така, че в миналото Коцето е пял народни песни, защото тази територия не му изглеждаше чужда.

Остава единствено да го поздравим. Вместо да загуби вяра и да се откаже, Коцето стисна зъби и показа, че е много талантлив. Той води в класирането и със сигурност ще бъде на големия финал. Пожелаваме му успех!

Иван Юруков пее “Шушана” като Милко Калайджиев. Просто беше УНИКАЛЕН! (ВИДЕО)

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *