Кой е Пчелата от “Маскираният певец”?

Пчелата

Кукерът напусна шоуто “Маскираният певец”. Както и вече бяхме писали, под маската се оказа актьорът Ненчо Балабанов. Това не бе особено трудно за познаване, защото гласът и веселият нрав на Ненчо лесно могат да бъдат разпознати отдалеч. Сред участниците, които продължиха напред в предаването, е Пчелата. Но какво знаем за нея?

На този етап сме убедени, че Пчелата е жена. Това става ясно от нейния глас и тембър. Има различни предположения за самоличността на този герой. Почти е сигурно, че Пчелата е професионална певица, защото тя видимо пее твърде добре за любител или аматьор.

Според последните предположения, най-вероятно Пчелата е победителката от Music Idol Маги Джанаварова. Преди време тя бе смятана за една от най-перспективните млади певици у нас, но в един момент тя сякаш поизчезна от публичното пространство. Сега обаче Маги може да се завърне с гръм и трясък, ако наистина се окаже, че тя е сред най-добрите участници в “Маскираният певец”. Това е един добър начин родената във Велико Търново певица да възроди своята кариера и отново да накара всички да говорят за нея.

През 2013 година Маги Джанаварова записа един от големите хитове на годината. Тогава тя направи дует с рапъра 100 Кила, а парчето й “Моето радио” бе сред най-слушаните песни за годината. Преди година тя направи нов дует с Килата, но той сякаш не успя да постигне същия успех.

Доскоро някои от панелистите смятаха, че под костюма на Пчелата се крие друга талантлива певица – Михаела Маринова. Тяхното убеждение по този въпрос обаче сякаш поизбледня. Не толкова отдавна Михаела спечели друг формат на Маги Халваджиян – “Като две капки вода”, където доказа страхотните си възможности.

Със сигурност Пчелата остава силен фаворит в “Маскираният певец”. Ние също смятаме, че това е Маги Джанаварова, но няма как да сме на сто процента сигурни. Случаят с Къци Вапцаров доказа, че могат да станат изненади. Тогава никой не очакваше, че Къци е сред участниците в шоуто. Повечето смятаха, че зад образа на Шапката се крие някой измежду Станимир Гъмов и Ники Станоев.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *