Калина Иванова или красивата Симона от “София ден и нощ”

Ако сте почитатели на сериала “София ден и нощ”, то няма как да не знаете коя е Симона – палавата тийнейджърка, дъщеря на Боби. Тя вече е женена за Асен, като двамата кроят планове за съвместния си живот. Дори и стартираха собствен бизнес, отваряйки бар за наргилета. Нейното истинско име е Калина Иванова.

В сериала Симона е емоционална и първична. Често действа импулсивно, без да слуша разума си. Преди време често вбесяваше родителите си Боби и Лили с детинските си постъпки. Откакто обаче порасна и се омъжи за Асен, Симона се кротна и вече е по-зряла. Макар и понякога да напомня на зрителите си характера си и за склонността си да бъде по-първична.

В живота Симона всъщност се казва Калина Иванова. Също като екранната си героиня, Калина обича купоните, приятелите и да се забавлява. Наскоро е завършила гимназия, а приятелите ѝ я наричат с галеното име Кики. Често може да бъде засечена със своите приятелки из дискотеките на София.

В един момент се говореше, че Калина е гадже с Адриан Зурков, който в “София ден и нощ” играе ролята на бармана Марио. Двамата често споделяха съвместни снимки в мрежата, поради което започна да се говори, че те може би са заедно.

За нея знаем, че вече е приятелка с голяма част от останалите актьори в сериала. Включително и с момчето, което играе Асен. Много от феновете на сериала са на мнение, че те са чудесна двойка и извън сериала и трябва да станат гаджета. Засега обаче двамата отхвърлят подобна възможност.

Като цяло е вярно, че много от актьорите в “София ден и нощ” впоследствие се гаджосват и в реалния живот. Което е нормално. Все пак те прекарват много време на снимачната площадка заедно, а след това се срещат отново по заведенията в София. А кои ли ще бъдат новите гаджета от сериала, пренесли се в реалния живот? Това предстои да разберем.

Вижте и снимки на Калина Иванова, играеща Симона в “София ден и нощ”:

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

One thought on “Калина Иванова или красивата Симона от “София ден и нощ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *