Как държите телефона си в момента? Това разкрива всичко за вас

Има учени, които проучват с какво ли не. Днес ще ви разкажем за група такива, които са изследвали връзката между това как човек държи своя мобилен телефон и неговия характер.

Погледнете снимката по-горе и отговорете сами на себе си: Как държите телефона си точно в този момент (или по принцип)? И вижте какво казва това за личността ви.

Държите телефона с една ръка и оперирате по екрана само с палец

Вие сте организирани и изобщо не е проблем за вас да правите по няколко неща едновременно. Изявени лидери, вие често предпочитате да слушате повече собствения си глас, отколкото нечий друг. В любовта сте предпазливи и не разкривате лесно чувствата си.

Държите телефона с две ръце и оперирате по екрана само с палец

Вие сте човек, който има нужда да се чувства обгрижван и защитаван. Рядко обаче самите вие показвате чувствата си. Интуитивни и внимателни, не пропускате нищо, което се случва около вас.

Държите телефона с две ръце и оперирате по екрана с двата палеца

Вие сте притеснителен човек, който има нужда от партньор до себе си, който ви подкрепя максимално. Само тогава придобивате увереност и започвате да вярвате в себе си. Имате разностранни интереси и донякъде личности – можете едновременно да сте душата на компанията и най-сериозният и стриктен професионалист.

Държите телефона си с една ръка и оперирате по екрана с показалеца на другата

Вие сте балансиран човек. Вярвате в любовта и за вас тя е най-големият дар на този свят. Притежавате удивителен характер, с който можете само да се гордеете.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *