Как да се сдобрим с различните зодии след скандал

Винаги ни се иска да се разбираме с всички и никога да не се караме с хората. Особено с най-близките ни. Това обаче е невъзможно. На света няма хора, които никога да не си спретват скандали от време на време. Ако има такива, то определено нещо не им е наред.

След скарването, обикновено идва по-трудната част – сдобряването. Някои хора прощават лесно и бързо, но на други им трябва повечко време. Вярвате или не, това до известна степен зависи и от зодията на човек. В следващите редове ще ви представим начина, по който хората от различните зодиакални знаци обикновено се държат след скандал.

Овен

Овенът често е готов да признае вината си, но му трябва малко време, за да се реши да го стори. В неговите сили обаче е да направи нещо мило за онези, които са го обидили.

Телец

Телецът обикновено не прави първата стъпка за помиряване. Но ако все пак реши да го стори, обикновено действа агресивно и стремително. Просто няма как да не му простите, той ще ви принуди да го сторите.

Близнаци

Близнакът предпочита да реши, че е станало някакво недоразумение и изобщо да не се разсърди. Той просто не иска да се занимава с това. Обикновено близнаците не се сърдят дълго, но винаги помнят кой и кога ги е обидил.

Рак

Ракът никак не обича конфликтите. Хората от тази зодия искат максимално бързо да се сдобрят и отново да бъде мир. Често раците дори поемат вина, която нямат, само и само да има мир. Обичат дългите разговори, когато става дума за помирение.

Лъв

Лъвовете не бързат при помиряването и го правят с много достойнство. Все пак, те са царете на Зодиака. Един лъв признава вина само тогава, когато е сигурен, че е виновен. Предпочита помиряването да се прави очи в очи.

Дева

Девата си пада по конструктивните диалози и анализа на случилото се. Готова е да направи компромис, ако се налага. Но ако чашата на търпението се изпразни, девите бързо забравят как да бъдат спокойни.

Везни

Везните никога не забравят нищо – трябва да помните това. Те нагледно се помиряват с другите, но в главата им продължава всичко да се преиграва отново и отново.

Скорпион

Скорпионът обикновено е смирен, но се помирява само с тези, на които наистина държи. Или пък ако има облага от това. Ако това не е така във вашия случай, не очаквайте той да предприеме инициатива за сдобряване.

Стрелец

Стрелците честичко се карат с останалите. Все пак са огнена зодия, да не забравяме. Те често не виждат нищо лошо в това да се карат с някого. Бързо се карат, но и бързо прощават.

Козирог

Козирогът ще се помири с вас, но само ако е убеден, че наистина се разкайвате. Хората под този знак умеят да разпознават грешките си, когато знаят, че са допуснали такива.

Водолей

Водолеите обикновено гледат да бягат от кавгите. Но когато се стигне до такава, водолеят чака другата страна да направи първата крачка за сдобряване. Търпелив е и не обича да поема инициативата.

Риби

Те просто са непредвидими. В един момент са готови да се извинят, но в друг бързо премислят нещата и променят мнението си. Истината е, че много често дори те самите не се разбират.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *