Какъв тип жена си: слугиня, принцеса или кралица?

Искате ли само с един бърз тест да разберете какъв тип жена сте: слугиня, принцеса или кралица? Всичко, което трябва да направите, е да изберете обувките от снимката по-долу, които най-много ви допадат, а ние ще ви кажем коя е характеристиката, която се крие във всяка от вас. И понеже обожаваме приказката за Пепеляшка и нейната стъклена пантофка, а и понеже всяка жена обожава обувки (питайте Кари Брадшоу от “Сексът и градът”), този тест ни се стори най-подходящ. И така… кои обувки избирате?

Ако сте избрали Отговор 1:

Безспорно вие сте истинска Кралица. Вие сте улегнала и спокойна дама, която не само знае какво иска от живота, но и как да го постигне. Дерзайте, на прав път сте.

Ако сте избрали Отговор 2:

Вие сте Принцеса, която притежава дълбока душевност, вътрешна и външна красота и силна емоционалност. Определено носите детското в себе си, но в най-хубавия възможен смисъл.

Ако сте избрали Отговор 3:

Ако третият чифт обувки е този, който е привлякъл вниманието ви, то вие сте Слугиня. Това означава, че сте притеснителна и често страдате от ниско самочувствие. Бъдете по-смела и не забравяйте, че носите прекрасни душевни качества, които просто не трябва да забравяте да демонстрирате.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *