Какво се случва с Дони? Певецът заприлича на скелет (СНИМКА)

Певецът Дони от популярния дует Дони и Момчил не прилича на себе си. Музикантът става все по-кльощав, а в момента той наподобява човешки скелет. Промяната се вижда от последните снимки на певеца, където той наподобява болен човек.

Не само, че в последните години Дони стана много слаб, но той продължава да отслабва. Визията му вече плаши неговите близки, твърдят запознати. Неговите приятели също са разтревожени, че продължаващата загуба на килограми може да навреди на неговото здраве.

В последно време Дони е отказал любимия си шоколад, тъй като той вредял на стомаха му.

Проблемът се появил късно една нощ, когато, прибирайки се от турне, го подгонил гладът. Дони, който обожава шоколад, решил да залъже глада си със сладкото блокче. За съжаление обаче, лакомството му докарало стомашен дискомфорт и болки. Ето защо певецът взел решение веднъж завинаги да се откаже от шоколадовите продукти.

“Така се закотвих на 64 килограма, колкото тежа сега и не помръдвам от тях“, признава музикантът. Повече от 20 години Дони е вегетарианец и твърди, че този начин на хранене го държи здрав и пълен с енергия

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *