Изплува шокираща тайна от миналото на Златка! Преди 10 години тя…

В момента Златка Райкова прави фурор в шоуто “Като две капки вода”, като тя спечели втория епизод на риалитито с образа си на естрадната певица Ваня Костова. Русокосата плеймейтка обаче не се гордее изцяло със своето минало, уверяват запознати.

По-паметливите припомнят, че още преди да стане популярна с фотосесиите за Playboy, Златка се е пробвала да пробие на сцената като чалга певица.

„Защо се прави на ощипана мома и не си признае, че преди 10 години пееше чалга под псевдонима Голди и беше част от триото „Фатално 3“. Нима се срамува от миналото си”, изригнаха в социалните мрежи.

Тогава русокосото изкушение копнеело за кариера на поп-фолк певица, но в крайна мечтата ѝ така и не се сбъднала. Вместо да започне да пее, Златка започнала да се съблича по фотосесии и да се обвързва с мъже от подземния свят.

Любопитното е, че създателка на проекта “Фатално 3” била небезизвестната Жени Калканджиева. Използвайки своите красиви модели от агенция “Визаж”, Жени искала да създаде адекватна конкуренция на певиците от “Пайнер”. Идеята на „Фатално 3“ била да се събере на едно място секс блянът на всеки мъж – брюнетка, блондинка и червенокоска.

Групата от три момичета издала няколко парчета, но една от тях решила да се откаже от проекта. В крайна сметка, нещата с “Фатално 3” не се получават, а Златка придобива популярност по съвсем различни начини.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *