Известен психолог разкри какъв е проблемът с двойния убиец Викторио

Един от най-известните психолози в България Мадлен Алгафари също даде своята оценка за състоянието на двойния убиец Викторио Александров, който уби своята приятелка и едногодишното си бебе.

Алгафари гостува в предаването “Офанзива” в ефира на Канал 3 и сподели мнение, че Викторио страда от липса на достатъчно родителско внимание.

“Някъде в неговото детство има дефицит на родителско внимание. Това е едно бившо дете,  което е изтърпявало някакво страдание назад във времето”, коментира Мадлен.

Тя допълни: “Тези хора действително вярват, че спасяват близките си от нещо, затова първо убиват тях и после себе си. В такъв случай може да се търси депресивна база”.

Колко време ще лежи в затвора Викторио Александров?

“Има налудничав елемент в неговата патологична ревност. Задължително трябва да има лечение. Лошото обаче е, че при такива хора няма съзнание за болест, поради и което те не търсят специализирана помощ”, обясни още Алгафари.

“Родителството иска знание и зрялост. Здравето, както физическото, така и психологическото зависи как са протекли първите 7 години на човек”, каза още психологът.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *