ИЗВЪНРЕДНО: Брутално насилие в училище, вижте в каква среда учат децата ни (ВИДЕО)

На брутално клипче попадна днес нашият екип и все още сме в потрес от видяното! На него се вижда как момиче обижда и удря своя съученичка, докато й крещи истерично в лицето, а всички останали деца от класа се смеят и снимат.

Потресени сме от това в каква среда растат децата, с какви ценности и вътрешни качества… или по-скоро липса на такива. И разбира се, няма как да ги посочим с пръст и да ги обвиним изцяло, защото това е примерът, който виждат в семействата си. Колкото и да си затваряме очите, домашно насилие има, при това в огромни размери. Мъже бият жените си, бащи и майки бият децата си. А ние, макар че ги чуваме през тънките стени на блока, не предприемаме нищо, страхуваме се дори да се обадим на полицията. А когато видим подобен семеен скандал навън, просто си обръщаме услужливо главата на другата страна.

Затова, скъпи читатели, не се учудвайте на поколението, което растем а погледнете първо “в своята паничка” и честно си признайте какво нематериално сте дали вие на тези деца: волно или неволно били ли са свидетели на побой вкъщи, вие самите биели ли сте ги за по-големи, или по-малки провинения?

Децата са бял лист, върху който рисуваме ние, родителите. И каквото сътворим върху него, това ще бъде.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *