Златка Димитрова се пусна по бикини и демонстрира супер форма (СНИМКА)

Златка Димитрова

Плеймейтката Златка Димитрова винаги е била красива жена, но днес тя е надминала себе си, що се отнася до формата, в която се намира. Откакто Злати стана майка и роди първото си дете, тя е намерила начин да изглежда по-добре отвсякога.

Това се дължи на фитнеса и правилното хранене. Напоследък Златка е вманиачена по този начин на живот, което е видимо от фигурата й. Нещо повече, моделката дори е започнала да помага на други хора, изготвяйки тренировъчни програми и хранителни режими срещу заплащане. Някои биха казали, че тя няма право да извършва подобна дейност, тъй като не разполага с нужното образование за целта. Явно обаче това ни най-малко не я тревожи.

Тези дни Златка Димитрова отново демонстрира убийствената си форма. Брюнетката се снима единствено по бикини и сутиен, показвайки, че разполага с феноменално тяло. Определено тежките тренировки в залата и доброто хранене дават резултат, защото тя никога не е имала чак толкова изваяна фигура.

Вижте я:

Златка Димитрова
Златка Димитрова показа, че се намира в невероятна форма

Първородният син на Злати Миро е вече на 3 годинки, като сега малкият юнак е най-важният човек в живота й. Моделката вече не е заедно с неговия баща, но това не й пречи да полага възможно най-добри грижи за момчето. И очевидно – да намира време да тренира и да се храни правилно.

Златка спокойно може да бъде вдъхновение за всички останали жени, доказвайки, че всяка една от тях може да бъде в отлична форма дори и след раждане. Много жени се отчайват след даването на живот, решавайки, че никога вече няма да имат красиво тяло. Това обаче не е вярно, защото всичко опира до желанието и волята на човек. Именно поради това, имаме съвет към всички жени, които са родили или тепърва ще раждат – не се отчайвате и имайте вяра, че можете да проектирате тялото си по начина, по който желаете! Нужна е само малко воля!

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *