Ето го новото гадже на Дара (СНИМКИ)

Дара

Поп фурията Дара си има ново гадже. Младата певица вече забравих бившия си Папи Ханс и се радва на нова любов. От известно време насам красавицата е завъртяла главата на светолоок младеж, с когото вече прекарва свободното си време.

За последно Дара бе забелязана с новото си гадже на плажния фестивал Halkidiki Adventure Festival, видяха папараците на в-к “Шоу”. Двамата младежи си бяха запазили една от ВИП палатките на плажа, където отмаряха на спокойствие.

Новият приятел на Дара се казва Живко Гичев и работи като диджей в един от най-популярните софийски клубове – EXE. От няколко месеца двамата са заедно, но гледат да не афишират връзката си. Често обаче певицата е забелязвана в клуба, където работи новият ѝ любим.

Както е известно, Дара бе гадже с друга популярна личност в родния хайлайф – Константин Трендафилов, познат като Папи Ханс. Двамата се запознаха по време на участието си в “Черешката на тортата”, а впоследствие станаха и двойка. Въпреки че връзката им се разпадна, двамата останаха добри приятели. Певицата дори се снима в последния клип на Папи, появявайки се за кратко във видеото.

Новото гадже на Дара Живко Гечев
loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *