Дори на 55 години: Илиана Раева в перфектна форма на плажа (СНИМКИ)

Едно от златните момичета на България Илиана Раева продължава да поддържа перфектна физическа форма. Дори и вече на 55 години.

Бившата гимнастичка се радва на слънцето и морето в съседна Гърция. В своя Фейсбук Раева пусна снимки от плажа, на които се вижда, че тя е в безупречна форма. И е самото доказателство, че стига да се грижи за себе си, човек може да изглежда много добре дори на подобна напреднала възраст.

Ето и какво написа Илиана Раева в своя Фейсбук:

Много комфортно в кожата си на 55 год.! ✨
Хванах бас, че ще бъда 50 кг. на тазгодишната ми морска почивка. Познайте спечелих ли!????

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ГО СПЕЧЕЛИХ!!???????????? С много голям кеф си направих морската фотосесия и ще покажа един ден на Илиана, баба и как на 55 (год.) е била 50 (кг.)!???? Е, ще бъда честна… днес съм 51 кг., но почивката свърши и си дадох свободно.????????????????????????????

P.s. Не изядох нито един сладолед, а миналата година изяждах по 2-3! Да не говоря за разните фантастични коктейли, палачинки, топъл шоколад със сладолед…

Даже без нито едно дзадзики????????????

А сладката сервитьорка Бони от Beach Bar-а, която ме познава от години и знае колко съм лакома, всеки ден се пробваше: “ хайде само едно днес от любимото ти Мохито…” А аз: Бони, НЕ! Догодина!????????????

Само последните два дни, за да не пукясам си поръчах от всичките ми любими вкусотии. Нямаше да е честно спрямо мен да не го направя.????

Но истината е, че се чувствах страхотно!

Пробвайте! Не е зле…
Ама днес и палачинка ядох вече..????????????

Ето и как изглежда тя днес, дори на 55-годишна възраст:

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *