Диетата на Ваня Червенкова носи гарантирани резултати

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова е една от най-известните бизнесдами в България. Името и придобива широка популярност преди години, когато срещу нея е осъществен жесток атентат. Макар и простреляна многократно, Ваня успява да оцелее. Днес тя се занимава с различни каузи и инициативи, продължавайки да бъде в публичното пространство.

В обществото Ваня Червенкова е известна и със своята популярна диета, носеща нейното име. Днес хиляди български се подлагат на т.нар. “диета на Ваня Червенкова” и твърдят, че се радват на страхотни резултати. Но какво точно представлява този режим и как се спазва?

Диетата работи с цикъл, който продължава 12 дни. Включени в менюто са 6 типа храни. Всяка от тях следва да консумирате по два последователни дни. Ето кои са храните в режима и на кои дни отговарят:

  • Ден 1 и 2 – Kартофи
  • Ден 3 и 4 – Пиле
  • Ден 5 и 6 – Салати
  • Ден 7 и 8 – Риба
  • Ден 9 и 10 – Плодове
  • Ден 11 и 12 – Кисело мляко
Ваня Червенкова
Бизнесдамата Ваня Червенкова

Важно е да уточним някои ключови детайли. Позволено ви е да приготвяте храната си по различни начини – варена, печена, задушена, на пара, дори пържена. Няма ограничения в количеството, но най-добре е да приемате по-малки порции на по-често. Не използвайте подправки. Позволени са само сол, малко зехтин и лимонов сок. Разрешено ви е да продължите да пиете чай и кафе, но без да слагате захар. Нужно е да пиете много вода, но ви се забраняват безалкохолни и алкохолни напитки.

Диетата на Ваня Червенкова можете да използвате както за отслабване, така и за пречистване на организма.

Когато приключите цикъла от 12 дни, може да стартирате отново, ако целта ви е да свалите още килограми.

Диетата е ефективна, защото всичко се концентрира върху това да приемате една и съща храна в продължение на два дни. Така вие услеснявате своя организъм в нейното разграждане, понеже тялото ви използва само един ензим, за да го прави.

Ваня Червенкова
Хиляди български спазват диетата на Ваня Червенкова и са доволни от резултата

Ако искате да улесните още повече приема на храната, сутрин приемайте на гладно аспирин и витамин С. Разбира се, това не е задължително условие на диетата, тъй че всичко е по ваша преценка.

Ако  сте спазвали добре режима, можете да очаквате резултати от около 8-9 свалени килограма за два цикъла на диетата. Препоръчително е да се консултирате с личния си лекар, за да разберете дали режимът на Ваня Червенкова е подходящ за вас. Той носи още името “докторската диета”, тъй като режимът е подходящ за приложение преди извършване на операция.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *