Дамите, родени в тази зодия, никога не остаряват! Те са непредсказуеми, магични и провокативни

Днес ще поговорим за дамите от зодия Близнаци. Те са забавни, комуникативни, магически и комуникативни. Те имат младежки вид и се смятат за много харизматични.

Жените Близнаци са непредсказуеми. Дори когато изглеждат социални и в добро настроение, те бързо могат да “сменят плочата” и да станат отдалечени и дори арогантни.

Тези жени никога не се изморяват от това да опознават нови хора.

От своя партньор жената Близнак очаква да бъдат най-вече психически съвместими. Те никога не биха си позволили връзка с мъж, който не може да ѝ съперничи в интелектуален аспект.

Дамите, родени под този знак, се движат постоянно. Няма голям концерт или премиера, които те да не посетят. Особено и ако професията им го изисква. Винаги и постоянно се приспособяват към нуждите на партньора си. Но за да получи това, което иска, винаги са готови да използват своите типично “женски” оръжия. Своя чар, харизма и обаяние.

Ако жените Близнаци се доверят на своя партньор, те ще разкрият цели нови светове пред него. Ще го накарат да се чувства отново млад. Ако сте мъж и имате за съпруга жена Близнак, то за вас всеки ден ще е нов такъв. Няма да има баналности и повтаряемост. Тези дами знаят как да придадат смисъл на живота.

Жените Близнаци са винаги изпълнени с изненади. Когато се чувствате най-самотни, те ще ви направят някоя хубава изненада. Например – билет за концерт или за някое спортно събитие, което ви вълнува. Но имайте предвид, че и тя ще очаква изненади от вас. Не я приемайте за даденост, защото това ще бъде фатално за връзката ви.

В заключение можем да кажем, че жените от тази зодия са истинско богатство. От вас зависи, дали ще го задържите или ще позволите да избяга. Ние ви съветваме да сторите първото, каквото и да изисква това. Тези жени просто не са за изпускане.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *