Голяма трагедия сполетя Лили Иванова! Вижте каква!

Голяма трагедия сполетя Лили Иванова – преди дни на 80 години почина нейната сестра Магда. Тъжната вест сподели близък до примата, съобщава „Таблоид” .

„Лили е съсипана след кончината на най-близката й родственица, за която полагаше неимоверни грижи”, отсече източникът.

Въпреки ужаса обаче Лили успяла да запази присъствие на духа и сама да организира погребението на сестра си. По изричното желание на звездата церемонията е минала тайно и с присъствието само на шепа близки хора. Пак по нейна прищявка точният ден на кончината остана тайна. Каката, която е с три години по-възрастна от иконата на българската естрада, е погребана в частен траурен парк в София.

„Лили бе категорична, че не желае гробът на Магда да е в родния Кубрат, тъй като няма намерение на бие по 400 км, само за да запали свещ и положи свежи цветя пред последния дом на сестра си”, обясни запознатият с драмата.

Засега не са ясни причините за кончината на Магда.   В артсредите обаче се говори, че 80-годишната дама се е залежала в панелния си апартамент в столичния кв. „Банишора” след дълго боледуване. Затова и в гилдията спекулират, че вероятно Магда си е отишла заради общо изтощение вследствие на болежките. Въпреки че Лили и Магда години наред не си говореха, смразени поради неуредени спорове за наследствени имоти, последните две петилетки двете отново се сближиха по сестрински.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *