Голяма БГ звезда отказа да участва в “Откраднат живот”

Една от големите звезди на българския театър Захари Бахаров е отклонил предложение да участва в хитовия сериал “Откраднат живот”.

Бахаров на няколко пъти е бил канен от продуцента на предаването Евтим Милошев. В сериала вече участват неговите добри приятели и колеги Юлиан Вергов и Владо Карамазов, с които той има съвместна продуцентска компания. Водещият на националната лотария обаче обяснил на Милошев, че графикът му е твърде натоварен и няма никакъв начин да участва в сериала по Нова телевизия.

Освен че води Националната лотария, Захари Бахаров играе в четири различни театрални постановки – “С любовта шега не бива”, “Дон Жуан”, “Чамкория” и “Вишнева градина”. Освен това, той се снима и в един чуждестранен сериал – “Баптист”. Скоро ще можем да го гледаме и в шестсерийната драма “Денят на бащата” на БНТ.

На този етап актьорът не желае да приема други ангажименти, за да може да обръща максимално внимание на семейството си. Бахаров има две деца от своята съпруга Диана – Максим на 8 години и Кая на 4.

Новият сезон на “Откраднат живот” ще ни отведе и на ново място. Лекарите сменят досегашната болница “Св. Кирил” с новата “Св. Анастасия”. Вече знаем, че сред новите лица в сериала е актьорът Иван Юруков, който ще влезе в ролята на неврохирург.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *