Галя от “София ден и нощ” се похвали с нови гърди (СНИМКА)

Красивата актриса Калина Кузманова показа нови тунинговани гърди. Калина доби известност с участието си в риалити сериала “София ден и нощ”, където играе ролята на Галя. “България днес” съобщи, че я уголемила гърдите си и вече изглежда по-секси откогато и да е било.

Калина показа новите си придобвки в социалните мрежи, пускайки секси снимка от апартамента си. На нея тя е облечена в тесен кожен панталон, а бюстът ѝ е изваден на показ. Веднага под профила ѝ заваляха лайкове и коментари, а мъжете я дариха с купища комплименти.

Калина не е единствената актриса от сериала, която тунингова бюста си. Това направиха още Бояна Генова и Калина Иванова, играещи ролите на съответно Стефания и Калина.

Калина Кузманова гордо показва новите си гърди

За съжаление на феновете на “София ден и нощ”, които са хиляди, хитовият риалити сериал спира съвсем скоро. И последните му епизоди вече са заснети и предстои да бъдат излъчени. Със сигурност проектът ще липсва на феновете, които свикнаха да съпреживяват историите на неговите герои. Все пак, много от участниците в него добиха слава и вече се радват на далеч по-добри дни от финансова гледна точка. В това число влиза и самата Калина Кузманова, която отвори собствен бутик за дрехи.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *