Гадателката на Берлускони с любопитна прогноза за Бойко Борисов

Теодора Стефанова, известна като гадателката на Силвио Берлускони, направи любопитна прогноза за българския премиер Бойко Борисов за новата 2019 година.

Стефанова посочи, че Борисов ще открие любовта през новата година. Той ще се срещне с “красива, интелигентна и умна жена”, която ще го омае. Именно тази жена ще го убеди, че не бива да продължава сам.

Не всичко обаче в бъдещето на Борисов ще бъде безоблачно. Гадателката смята, че той ще се почуства предаден от най-близките си хора. Иначе в политически план, лидерът на ГЕРБ ще продължи да изпълнява ролята си на обединител на Балканите. Няма спор, че сегашното правителство ще изкара мандата си докрай. Премиерът ще се поучи от грешките си и ще се научи да балансира.

Гадателката на Берлускони е убедена, че Бойко Борисов ще се кандидатира на следващите президентски избори и най-вероятно ще спечели.

Тя смята, че президентските избори ще са много оспорвани, но трябва да знаем, че Борисов няма да се задоволи с представителността на президентската институция и ще се бори за разширяване на правомощията, надявайки се на подкрепа и от десни и от леви.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *