В коя посока гледа конят? Отговорът издава много за вас и същността ви

Днес ще ви представим един любопитен тест, който може да разкрие много за вас и начина, по който работи мозъкът ви. Тестът е одобрен от психолози и наистина работи. Изпълнението му е много просто, като сега ще ви обясним какво трябва да направите.

На снимката пред вас виждате силуетът на кон. Силуетът обаче не показва точната посока, към която животното е обърнало своята глава и вперило поглед. Вашата задача е да погледнете внимателно картинката и да прецените сами за себе си, накъде точно гледа този кон. Отговорът, който ще дадете, издава някои важни подробности относно начина на работа на вашия мозък.

Ето и въпросните отговори:

1. Конят гледа към вас

Ако ви се е сторило, че животното гледа към вас, то при вас по-развито е лявото полукълбо. Обикновено разчитате на фактите и логиката, за да решите даден проблем. Може да се каже, че паметта ви е бърза и много ефективна. Лесно запомняте дати и цифри, разполагате с фотографска памет.

2. Конят гледа към хоризонта

Ако ви се струва, че конят гледа към хоризонта, то при вас по-развито е дясното полукълбо. Имате силни емоции, които често определят действията ви при взимане на решения. Интуицията ви е силна, като имате умението да запомняте образи и символи. Това е голямо предимство за вас.

3. Посоката на погледа се сменя

Ако смятате, че конят променя посоката на погледа си, като гледа ту към вас, ту към хоризонта, то при вас двете полукълба са близки в своето развитие. Вие сте балансиран човек, определя тестът. Един път разчитате на логика и аналитично мислене, но друг път се поддавате на емоциите. Вие сте умерен човек.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *