Вярно е! Една от големите звезди на “София ден и нощ” напуска сериала

Мускулестият млад актьор Кристиан Кирилов е на посещение в САЩ. Поводът са редица срещи с мениджъри на световноизвестни списания за фитнес и бодибилдинг, пише Блиц.

Перфектните форми на родната звезда били забелязани и високо оценени от признати на световно ниво професионалисти в тези среди, разкриха хора от близкото обкръжение на актьора. Две от най-големите печатни медии за фитнес и мускули са проявили голям интерес към родната звезда, като веднага след като са го видели, са заваляли предложения за снимки за корица и поместване на интервюта.

Собственици на известни брандове на спортни облекла пък веднага са изпратили оферти към мускулестия мачо за рекламно лице, твърдят близки до него. Медията ни разбра и нещо още по-пикантно – Кирилов ще се яви в близките дни на кастинг на „Юнивърсъл Студиос“ , който ще се проведе в Лос Анджелис. Toва е едно от шестте главни холивудски филмови студия. Основано е през 1912 и е второто по възраст все още работещо холивудско студио след „Парамаунт Пикчърс“, което е по-старо само с месец.

Тази новина потвърждава слуховете, че Кирилов няма да е част от актьорския състав в новия сезон на реалити сериала „София ден и нощ”. Още преди няколко месеца се появиха слухове, че младият актьор е прекратил договора си с Нова телевизия. Продуцентите опитали да спрат звездата, но той бил категоричен в решението си. Като аргумент амбициозният Кирилов изтъкнал, че в този формат е достигал върха и е време да направи следващата крачка в кариерата си. Под въпрос остава и бъдещето на продукцията, след като най-харесваният и забавен персонаж я напуска.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *