Връща ли се доцент Банков в “Откраднат живот”?

Всички вече тръпнем в очакване на следващия сезон на “Откраднат живот” – един от любимите нови сериали на българите. В социалната мрежа вече се вихрят предложения, кой трябва да вземе участие в новия сзезон, кой да си ходи и прочее.

От екипа на сериала издадоха, че можем да очакваме да видим нови лица в продукцията. Това е традиционно – винаги, с всеки следващ сезон, от “Нова телевизия” ни представят нови звезди в актьорския състав.

Мога да ви кажа, че предстоят огромни промени и всички те са към по-добро”, открехва мъничко завесата и Наум Шопов, когото отново ще видим в новия сезон.

Най-настоятелни обаче са феновете на Юлиан Вергов, който играе ролята на доцент Банков. Те направо са “побъркали” екипа на сериала с молби той да продължи да участва в сериала. Именно ролята на доцент Банков е сред най-силните в шоуто, поради което феновете настояват да продължат да го гледат.

В крайна сметка, тези фенове останаха зарадвани. Продуцентът на “Откраднат живот” Евтим Милошев потвърди, че Юлиан Вергов ще продължи да участва в сериала.

„В отделните сезони даваме приоритет на различни герои и сюжети, но доц. Банков отново ще ви радва”, пояснява Милошев. И добавя с усмивка – “Само че в чисто нова болница и нови сюжетни линии”.

Новият сезон на “Откраднат живот” ще се проведе в нова болница, на която зрителите ще могат да се насладят.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *