Вижте как е изглеждал Ричард Величков, преди да почне да тренира (СНИМКА)

С влизането си в къщата на ВИП Брадър, фитнес инструкторът Ричард Величков доби по-сериозна популярност. Самият той казва, че има желанието да бъде най-известният треньор в България. Е, сега определено направи силна крачка в тази посока, благодарение на известния реалити формат.

Преди време обаче Ричард не е изглеждал точно така. Стари снимки показват, че преди да започне да се занимава с фитнес, той е бил най-обикновено момче. И трудно бихте могли да го познаете.

Сега всичко при него е изпипано до краен предел – мускули, прическа, оформена брада и добър стайлинг. Но преди 8 години той по никакъв начин не е изглеждал така.

“Галерия” се добра до стара снимка на Ричи, където можем да видим неговото старо “аз”.  Тук той е на 16 години и позира със сестра си Елизабет по време на нейния абитурентски бал. Както сами виждате, тук той още не е започнал да тренира и не е стартирала неговата трансформация до сексапилен и мускулест млад мъж.

Ето как е изглеждал Ричи, преди да почне тренировките:

В своя личен сайт Ричард Величков твърди, че никога не е използвал анаболни стероиди, а тялото му се дължи единствено на тренировки, правилно хранене и естествени добавки.

Само той си знае, дали това наистина е така. Ние обаче препоръчваме на младите момчета да стоят далеч от стероидите, защото те биха могли да имат кошмарно влияние върху здравето.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *