Вижте как е изглеждала преди Гичка от “Hell’s Kitchen” и защо не е отишла на бала си (СНИМКИ)

Освен предаване за кулинария, „Hell’s Kitchen“ поднася на зрителите си много смях и сълзи. Поради настъпващия сезон на абитуриентските балове шеф Ангелов реши да развесели участниците, като им припомни снимки от тяхното завършване. Това наистина накара всеки от тях да се усмихне. Колоритната Гичка, която обаче не е имала бал, успя да види само свои снимки от 8 клас.

На тях тя носи интересен чорапогащник на фигурки и минижуп. Това предизвика смеха на нейните колеги и притесниха самата Гичка, която закриваше лицето си от срам, питайки своя ментор: „Но защо показвате тези снимки?“.

След това шеф Ангелов я помоли да разкаже защо тя не е успяла да се порадва на своя абитуриентски бал. „Аз нямах бал“, обяснява тя. „Тогава бях бременна с дъщеря си Памела. Беше точно по време на завършването.“  

Гичка разказва, че е срещнала съпруга си още в училище и че е с него от 15-годишна. „Нямахме пари, родителите ми бяха в чужбина и ни беше много трудно. Нямах какво да облека“, просълзена споделя тя. Сега тя е твърдо решена да осигури всичко на своето дете, за да не преживее и то същото като нея.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *