Българските секс символи, чиито лица са минали под ножа (СНИМКИ ПРЕДИ И СЛЕД)

Оказва се, че коригирането на носа е най-много на почит сред нашите най-популярни манекенки и певици. Повече от тях са решили да легнат под ножа, за да бъдат по-обичани от камерата. Сред тях е фолк-изпълнителката Галена, която заедно с всичките си корекции, има, разбира се, и операция на носа, правена в Сингапур.

Други български красавици, решили се на подобна стъпка, са и Тамара Георгиева и Мариана Маринова, чиито промени са най-очевидни и изненадващи. От известните певици Райна, Бони, Таня Боева, Емилия, Алисия и Димана също са претърпявали такава промяна, но при тях това е трудно забележимо.

До тях се нарежда и сексапилната Джулиана Гани, която гордо заявява, че обожава пластичните операции и че дори е пристрастена към тях.  Носителката на „Мис Силикон“ наскоро се възстанови от третата си носова корекция, правена в Германия. Тя казва, че в тялото си харесва най-много това, че е неестествено.

Нейната колежка Катрин Вачева пък също е ползвала подобни хирургически услуги, но най-вече след инцидента, в който футболистът Орлин Орлинов я преби жестоко.

Джулиана Гани се изтипоса полугола, а огромните й гърди направо… (СНИМКИ 18+)

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *