Боби Ръгбиста попита Златка директно правили ли са секс, а нейният отговор ще ви шокира

В живото предаване на Биг Брадър в сряда Боби Ръгбиста попита в прав текст Златка Райкова дали са правили секс. И това не само пред очите на цяла България, но и пред настоящата му половинка Никита Джонсън, както и настоящето гадже на плеймейтката Благо Джизъса.

Причината за скандалния въпрос беше, че неотдавна Никита заяви, че знае, че Боби и Златка са имали интимни отношения. Скоро след това самият Борислав влезе в Къщата и напрежението между двете двойки буквално се усещаше във въздуха.

Златка обаче упорито започна да поддържа тезата, че с Боби само се познават, но никога не са имали нещо общо. Разискваната ситуация е отпреди 10-ина години, така че нищо чудно спомените ѝ да са избледнели, макар че Ръгбиста е категоричен, че двамата са били интимни.

Именно затова той ѝ зададе въпроса в прав текст, обяснявайки, че в противен случай ще излезе лъжец. Райкова явно не очакваше да я попитат за бившите ѝ креватни партньори толкова открито и видимо се притесни.

Тя заяви, че е дама и той е длъжен да ѝ пази честта. Освен това ѝ е зиключително неудобно, че трябва да разисква този въпрос пред Благой Георгиев.

В крайна сметка отговор така и не бе даден, но всеки може да направи изводите сам за себе си.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *