Бизнесменът Стефан Шарлопов починал заради черна магия?

Възможно ли е черна магия да се крие зад внезапната и изненадваща смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов?

55-годишният предприемач почина неочаквано за близките си, без да се е оплаквал от здравословни проблеми или сериозни заболявания. Общо взето, смъртта му идва без предупреждение и оставя неговите близки хора силно шокирани от случилото се.

Състоянието на хотелиерския бос Стефан Шарлопов се изчислява на над 450 милиона лева. Той е бил в отлично здраве, но вечерта се почувствал зле. Премерил си кръвното – било високо, и си легнал да поспи. На сутринта така и не се събудил.

Мъртвото му тяло е открито от жена му Бояна, която напразно се опитала да го събуди. Вече цяла седмица дамата не може да дойде на себе си, намирайки се в шок от кончината на половинката си.

„Стефан беше много здрав – хранеше се умерено, спортуваше, никога не е имал наднормено тегло, не взимаше лекарства. Преди два месеца бе на цялостен медицински преглед – всичко му беше в ред”, разказала тя на общи приятели. Затова била убедена, че края на съпруга й е настъпил след направена тежка черна магия.

И основания за подобно предположение не липсват.

Две седмици преди смъртта на Стефан, известна врачка се свързала с жена му Бояна. Тя я предупредила, че Стефан има черна магия, направена му от негов бизнес конкурент. Известен ходжа бил направил заклинанието, а за това той получил щедра премия от 50 000 лева. Черната магия била с една-единствена мрачна цел – смърт.

Бояна предупредила Стефан за думите на врачката, но той ги отхвърлил като глупости и нелепости.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *