Андрей Слабаков с разбиващ коментар относно целувката на Кобрата

Режисьорът Андрей Слабаков направи разбиващ коментар относно случилото се между боксьора Кубрат Пулев и американската репортерка Джени Суши.

Както е известно, Кобрата целуна репортерката по устата, докато тя му взимаше интервю след победата над Богдан Дину в САЩ. Вследствие на това, репортерката си нае адвокат и тръгна да съди Кубрат, като дори неговият лиценз да се боксира в Америка бе временно отнет.

“Не видях нищо брутално в това, което е направил Кубрат. Голяма работа, целунал някаква умряла скумрия американска. Голям дерт! Да не ѝ е извадил око. Тя трябва да му целува ръка и да бъде щастлива. Все пак той не е целунал монахиня. А като я целуна, тя бе толкова стресната, трогната и очарована, че му каза: Благодаря. След което разбра, че е сексуално тормозена. Ало, не на нас тия номера. Всичко иска да лапка кинти”, коментира Слабаков в типичния си стил пред “Ретро” и “ПИК”.

“Знам, че Америка е една недемократична, ненормална, болна държава. Аз съм бил там, така че съм виждал тези неща – те са потресаващи. Каниш жена на кафе и тя те съди за сексуален тормоз. Това означава, че тези жени в Америка са изключително незадоволени. Те искат по някакъв начин да им се обръща внимание, само че този начин е сбърканият – да водиш съдебни дела. Това е тъпотия. Тя се снима гола с някакви риби, а после ми обяснява за сексуален тормоз. Какви са тия глупости!”, добави Слабаков.

Според известния режисьор, ако Кубрат Пулев беше целунал мъж, а не жена, то вероятно нямаше да бъде чак такъв проблем.

“Е, то ако беше целунал мъж, тогава всички джендъри щяха да му ръкопляскат и да бъдат много щастливи и ние щяхме да напишем колко е толерантен. Нямаше да е сексуален тормоз тогава.”

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *