Алекс Сърчаджиева не ходи на гроба на Иван Ласкин

Актрисата Алекс Сърчаджиева продължава да скърби след кончината на своята половина Иван Ласкин.

Известният актьор вече не е между живите, след като на 6 януари той почина във Военна болница вследствие на чернодробна недостатъчност. Не е тайна, че Иван често прекаляваше с алкохола, което сериозно отслаби организма му.

Днес на гроба на Иван Ласкин вече няма толкова много цветя и венци, а само дървен кръст, неизгоряла свещ и венец от иголистно дърво с надпис на арменски език.

Преди време Алекс Сърчаджиева заяви, че е отвратително как изведнъж след смъртта на Иван Ласкин са се появили толкова много негови “приятели”, в кавички.

“Изведнъж се появиха толкова много хора, за които е бил идол. Отвратително е това. Някакви хора си направиха грозен пиар на фона на цялата тази трагедия. Аз знам с кой живях и знам какъв мъж имах до себе си. Сега дъщеря ми е вкопчена в мен, защото я е страх да не си отида и аз. Беше ми сърдита защо не е била на погребението. Най-ужасната гледка е малко дете с букетче цветя на пресен гроб. Тя ме попита мога ли да изровя Иван, за да го прегърне”, заяви Алекс в ефира на Нова телевизия.

Актрисата признава, че не посещава гробовете на любимите си хора, тъй като предпочита да ги носи в сърцето си. На гробищата обикновено Алекс получава сърцебиене и я връхлита голяма тъга. Преди 12 години тя погреба и майка си – известната актриса Пепа Николова.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *