Алекс Сърчаджиева вече се усмихва (СНИМКА)

Алекс Сърчаджиева

Вдовицата на Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева сякаш започва да се съвзема след смъртта на актьора. Ласкин ни напусна в началото на тази година, след като той не успя да преживее поредното си влизане в болница. Чернодробна недостатъчност сложи край на живота на именития ни актьор.

Разбира се, Алекс Сърчаджиева прие тежко кончината на мъжа до себе си. Двамата имат и дъщеря, която вече е изцяло отговорност на своята майка. Именно заради нея Алекс си обеща, че ще бъде силна и няма да се предава пред мъката. Колкото и голяма да е тя.

Наскоро успяхме да видим, че актрисата и телевизионна водеща вече се усмихва. Алекс Сърчаджиева се изявяваше като водеща на кръга от Световната купа по художествена гимнастика, провел се в зала “Арена Армеец” в София.

Всички, които бяха в залата, успяха със задоволство да видят, че Алекс отново се усмихва и има живот в нея. Доскоро младата жена бе съсипана и отдадена на мъката, но днес тя вече е готова отново да се бори с живота. Най-вече в името на своята дъщеря.

Последните месеци бяха кошмар за Сърчаджиева. На моменти тя дори отказваше да се храни, все още потънала в мъка. На опелото на Иван Ласкин кошмарът бе изобразен на лицето ѝ. Тя свали и много килограми, страдайки по вече покойния си мъж.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *